Miss Turkey birincisi Bingöl’e atandı Miss Turkey birincisi Bingöl’e atandı

Eğitimine Ege Üniversitesi'nde devam eden Tütüncü, üniversite yıllarında sporla da ilgilenmiş ve İzmirspor, Balçovaspor ve Alaçatıspor gibi takımlarda forma giymiştir.

2018 yılında Kanal D'de yayınlanan "İnsanlık Suçu" adlı dizide oyunculuk kariyerine adım atan Serkay Tütüncü, bu yapım ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Ardından 2019-2020 yılları arasında Kanal D'de "Afili Aşk" dizisinde, FOX TV'de ise "Bay Yanlış" ve "Masumiyet" adlı dizilerde rol almıştır.

2022 yılında yine FOX ekranlarında yayınlanan "Kusursuz Kiracı" dizisi ve 2023'te "Kirli Sepeti" adlı dizilerde de başarılı performansıyla izleyicilerden takdir toplamıştır. Serkay Tütüncü, oyunculuk yeteneği ve ekran karizmasıyla her yeni projede kendini kanıtlamış ve geniş bir hayran kitlesi edinmiştir.

Ayrıca, 2016 yayın sezonunda "Survivor 2016" adlı yarışma programına katılan Serkay Tütüncü, gösterdiği performansla finale kadar yükselmiş ve zorlu mücadeleyi ikincilikle tamamlamıştır. Oyunculuğun yanı sıra "Para Bende" adlı programın sunuculuğunu da üstlenen Tütüncü, televizyon dünyasında farklı rollerdeki başarısını sürdürmektedir.

Kaynak: Bülten