Olay, 21 Ekim Dikilitaş Mahallesi 1. Dut Sokak üzerinde meydana geldi. Meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişide yaralanmıştı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince olaya karışan kişilerin Ü.B., Y.A., M.K, E.D., B.A., B.K., F.T. ve D.E.Ö. olduğunu belirledi. Şüpheliler Polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı. Polis ekipleri olayda kullanıldığını belirlendiği 3 av tüfeği ve 5 tabanca el koydu. Öte yandan kavgada yaranan. S.E. ise hastaneden taburcu edilmesinin ardından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Ne olmuştu?

Olay, 21 Ekim Cumartesi günü sabah saatlerinde Dikilitaş Mahallesi 1. Dut Sokak üzerinde meydana gelmişti.. Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı iki grup arasında tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu kimliği henüz tespit edilemeyen kişi veya kişilerle karşılıklı ateş açılması sonucu Koray Çelik (25) ve S.E. (27) silahla vurulmuştu.

Melike öğretmenin  Organları 4 hayat kurtuldu Melike öğretmenin Organları 4 hayat kurtuldu

Yaralılardan Koray Çelik Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine, S.E. ise kentteki özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Ağır yaralı olarak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Koray Çelik hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmiş, çatışmaya katılan diğer kişiler firar etmişti.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK