Sinem Kobal İmirzalıoğlu, 14 Ağustos 1987 tarihinde İstanbul'da doğmuş bir Türk oyuncudur. Rize, Hemşin kökenli bir aileden gelmektedir. Eğitim hayatına Yıldız Alpar Bale Okulu'nda başlayarak sekiz yıl boyunca bale eğitimi almış ve Royal Akademi'den diploma almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesi'nden mezun olan Kobal, ortaokul yıllarında voleybol ve step ile ilgilenmiş, ayrıca şu an latin dansı ve Aikido sporlarıyla uğraşmaktadır.

Miss Turkey birincisi Bingöl’e atandı Miss Turkey birincisi Bingöl’e atandı

Oyunculuk kariyerine 13 yaşında Dadı adlı dizide başlamıştır. Daha sonra Hürrem Sultan dizisinde rol almış ve Selena adlı fantastik dizide "Selena" karakterini canlandırarak geniş kitlelerce tanınmıştır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü'nden mezun olan Sinem Kobal, Küçük Sırlar dizisinde de "Su" karakterini oynamış ve Romantik Komedi filminde "Didem" karakteriyle sinemaya adım atmıştır.

Özel hayatında ise 14 Mayıs 2016 tarihinde Kenan İmirzalıoğlu ile evlenmiş ve bu evlilikten Lalin ve Leyla adında iki kız çocuğu sahibi olmuştur.

Sinem Kobal, Türkiye'de sevilen bir oyuncu olarak kariyerine devam etmekte ve aynı zamanda ailesiyle mutlu bir yaşam sürmektedir.

Kaynak: Bülten