Uşak'ta okul sporları kapsamında masa tenisi turnuvaları düzenlendi. Düzenlenen turnuvalarda, belirlenen 4 kategoride öğrenciler yarıştı. Minik erkekler, minik kızlar, küçük erkekler ve küçük kızlar kategorisinde yer alan öğrenciler kıyasıya yarıştı. Uşak genelinde küçük erkekler kategorisinde 6 takım, küçük kızlar kategorisinde 6 takım, minik kızlar kategorisinde 2 takım ve minik erkekler kategorisinde 3 takım yarıştı. Kategorisinde 5 maçı alan takımlar kupanın ve madalyaların sahibi oldu. 

Turnuva 1'incileri Uşak Merkezdeki okullar olurken, o ilçenin adı dikkat çekti. Küçük kızlar kategorisinde Sivaslı Recep Dinç Ortaokulu öğrencileri, çıktığı 5 maçın 5'ini de kazanarak Uşak şampiyonu oldular. Kızlar karşılaştığı 5 maçta hiç yenilgi almadan namağlup bir şekilde Uşak şampiyonu oldular. Başarıya imza atan kızlar ise, Sivaslı Recep Dinç Ortaokulu öğrencileri Hurinur Teper, Sudenaz Topal ve Ecrin Özdemir oldu.

Masa Tensi

Uşak'ta bugün 8 kişi hayatını kaybetti Uşak'ta bugün 8 kişi hayatını kaybetti

 https://www.yesilsivasligazetesi.com/  haber sitesi olarak ilçemiz öğrencilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

Muhabir: Ece Yıldırım