Şampiyon öğrencileri makamında kabul eden Sivaslı Kaymakamı Ayşegül EFE, Beden Eğitimi Öğretmeni Bayram KÜÇÜKKIRMIZI ve öğrencileri tebrik ederek ödüllendirdi. Sivaslı Kaymakamı Ayşegül EFE: "Sivaslı Anadolu Lisesi öğrencilerimizin ata sporumuz olan güreçte il şampiyonu olmaları bizleri gururlandırmıştır. Kocaeli' de gerçekleştirilecek olan bölge finallerinde de kendilerinden güzel haberler bekliyorum. Başta beden eğitimi öğretmenimiz olmak üzere bütün sporcu öğrencilerimizi de ayrı ayrı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum." dedi. 


Sivaslı Anadolu Lisesinin güreş takımında yer alan Efe KILIÇ,     45 kg'da grekoromen ve serbest dalda Uşak birincisi; Aydın RÜZGAR, 48 kg' da grekoromende Uşak birincisi; Muhammed ÖZBAY 51 kg' da grekoromen ve serbestte Uşak birincisi; Hasan ÖZDEMİR 55 kg' da grekoromende birinci, serbest dalda ikinci; Eren KOZAK, 55 kg' da grekoromende ikinci, serbest dalda birinci; Hilmi DUMLU 65 kg' da grekoromende birinci, serbest dalda da birinci; Hurşit AKKUŞ, grekoromende ikinci, serbest dalda birinci; Hasan AYDOĞDU ise 80 kg' de grekoromende birinci, serbest dalda ikinci oldular. 
    Sivaslı Anadolu Lisesinin güreş takımı aralık ayında Kocaeli' nde düzenlenen olan bölge finallerinde Uşak' ı temsil edecekler.

Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

(SALİH KILINÇ / HABER)

Muhabir: Seher ZEYBEK