Bu atölyeler arasında öne çıkan "Değerler Atölyesi", gençlerin milli ve manevi değerlerle buluştuğu bir platform sunuyor.

Atölye çalışmaları, kadim mirasımızdan günümüze ulaşan milli ve manevi değerlerin gençler tarafından anlaşılmasını, yaşanmasını ve içselleştirilmesini amaçlıyor. İslam Kültür ve Medeniyeti, Türk Kültürü ve Medeniyeti, ahlak ve bizleri biz yapan değerler gibi temel konular her hafta ayrıntılı bir şekilde ele alınıyor.

Değerler Atölyesi, gençlere düşüncelerini özgürce ifade edebilecekleri, farklı düşünce biçimlerini geliştirebilecekleri bir alan sunuyor. Atölyeler, her Salı günü Sivaslı Gençlik Merkezi'nde saat 13.00'te gerçekleşiyor, gençlerin değerlerle daha derinlemesine etkileşime geçmelerini sağlıyor.

Bu etkinlikler, gençlerin milli ve manevi değerleri anlamalarını ve günlük hayatlarına entegre etmelerini teşvik ederken, katılımcıların düşüncelerini paylaşarak öğrenmeleri ve gelişmeleri için bir ortam sunuyor. Gençlik Merkezi yetkilileri, "Seni de aramızda görmek istiyoruz!" diyerek gençleri bu değerli etkinliklere davet ediyor.

Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

Muhabir: Seher ZEYBEK