Sivaslı Belediye Başkanı Bahri Azatçam, çalışmalarına huzurevini de dahil etti. İlçede bir hayırseverin 3 milyon TL bağışı ile 2016 yılında inşasına başlanan Sivaslı Huzurevi, 8 yıldır faaliyete geçemedi.

Müjdeli haber ise Belediye Başkanı Azatçam’dan geldi. İlçedeki huzurevi Sivaslı Belediyesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü iş birliğiyle tamamlanacak. Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekai İnan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden gelen mühendis, mimar ve uzmanlar Başkan Azatçam’la görüşerek istişarelerde bulundu. Huzurevini yerinde gezerek proje oluşturma çalışmaları yapıldı. 

Sivaslı Huzurevi-1

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Bahri Azatçam, “İlçemiz Evrenli Mahallesi'ndeki geçmiş dönemlerde tamamlanamayan huzur evi binasının inşaatının tamamlanması ve faaliyete geçirilmesi amacıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden gelen mühendis, mimar ve uzmanlarla istişarelerde bulunmaktayız. Bu süreçte, ihtiyaçların belirlenmesi ve projenin en iyi şekilde hayata geçirilmesi için görüş alışverişinde bulunuyoruz. Huzur evinin, bölgedeki yaşlılar ve engelli bireyler için önemli bir hizmet sunacağına inanıyoruz. Projemizin en kısa sürede faaliyete geçmesi için tüm paydaşlarla iş birliği içinde çalışacağız” dedi.

Kıskançlık kötü sonla bitti: Doktor 6. kattan atladı Kıskançlık kötü sonla bitti: Doktor 6. kattan atladı

Huzurevi-1

Sivaslı’da Evrenli Doğal Park alanında 7 bin 320 metre karelik bir alan üzerine kurulu olan, inşaat alanı bin 700 metrekarelik yer kaplayan ve 54 odalı, 104 yataklı bir modern bir tesis olarak planlanan bina, son çalışmaların neticesinde en kısa sürede hizmete girecek.

Muhabir: Ece Yıldırım