Cumhuriyetin kuruluşunun yüzüncü yılına özel olarak düzenlenen bu özel kutlama etkinlikleri, Sivaslı halkının bir araya gelerek bu anlamlı günü birlikte kutlamalarına olanak sağlayacak.

Kutlama programı, 28 Ekim Cumartesi günü saat 14.00'te Atatürk Meydanı'nda gerçekleşecek çelenk sunma töreni ile başlayacak. Tüm ilçe halkı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına çelenk sunma törenine katılarak milli değerlerimize olan saygılarını gösterebilecekler.

Uşak Ürünköy Kavşağı’nda kaza Uşak Ürünköy Kavşağı’nda kaza

29 Ekim Pazar günü saat 09.30'da Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul edecek olan Kaymakam Ayşegül Efe, vatandaşlarla bir araya gelip Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayacak. Ardından saat 10.00'da Atatürk Meydanı'nda gerçekleşecek kutlama programında, ilçe halkı, birlik ve beraberlik içinde Cumhuriyet coşkusunu paylaşacaklar.

Tüm Sivaslı halkı, bu özel kutlama programına katılarak Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını coşkuyla ve gururla kutlamaya davet ediliyor. Kaymakam Ayşegül Efe, Sivaslıların bu anlamlı günde bir araya gelerek Cumhuriyetimizin önemini bir kez daha vurgulayacaklarına inanıyor ve tüm halkı etkinliklere katılmaya çağırıyor.

Muhabir: Seher ZEYBEK