Akarca köyünde şehit anası Ayşe Öztürk ve Kadın Kayaile kucaklaşan genç kaymakamın şehit anasıyla sohbeti de oldukça hüzünlü anlara sahne oldu. Genç Kaymakamın bu kez durağı Sivaslı ilçesine bağlı,Özbeyli, Hanoğlu, Ketenlik, Erice, Budaklar, Kökez ve Hacım köyleri oldu.

Efe Kaymakam, köylerde yaşayan vatandaşlarla sohbet ederek köylerin ihtiyaç ve talepleri ile yapılan yatırımlar hakkında muhtarlardan bilgi aldı.

Kaymakam Ayşegül Efe şehit annesini de ihmal etmedi

Sivaslı Kaymakamı Ayşegül Efe, Akarca Köyünde bulanan Aziz Şehidimiz Hasan Kaya’nın kıymetli annesi Kadın Kaya’nın ve Yayalar Köyünde bulunan Aziz Şehidimiz İbrahim Öztürk’ün kıymetli annesi Ayşe Öztürk’ü hanesinde ziyaret etti. Daha sonra şehitlerin kabri başında ruhlarına dua okudu.

Yaptığı ziyaretleri değerlendiren Genç kaymakam, “Şehit analarımızın hayır dualarını alarak, Mukaddesatımızın korunması uğruna, şehadet şerbetini içen kahraman şehitlerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Allah tüm şehitlerimize rahmet etsin, mekânlarını cennet, makamlarını âli, ruhlarını şâd eylesin’’ dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Yarın Uşak'ın bu ilçelerine elektrik kesintisi uygulanıyor Yarın Uşak'ın bu ilçelerine elektrik kesintisi uygulanıyor

Editör: Seher ZEYBEK