Sivaslı'da eğitim gören minik öğrenciler, Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri kapsamında duyarlı bir adım atarak sosyal sorumluluk projelerine imza attı. Cumhuriyet Ortaokulu, 31 Ağustos Ortaokulu ve Sivaslı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla hareket ederek, deprem bölgesi Malatya Doğanşehir Atatürk Ortaokulu'na destek olma kararı aldı.

İkinci el araç alışverişinde yeni dönem başlıyor İkinci el araç alışverişinde yeni dönem başlıyor

Öğrenciler, sosyal sorumluluk bilinciyle harekete geçerek, Sivaslı PTT müdürlüğüne gidip 300 adet hikaye kitabı, kutu oyunları ve eğitim malzemelerini depremzede öğrenci kardeşlerine karne hediyesi olarak gönderdi. Bu küçük yürekler, kendi coğrafyalarının dışında yaşanan zorlu durumu hissederek, dayanışma içinde olduklarını gösterdiler.

Bu anlamlı hareketle, Sivaslılı minikler depremzede kardeşlerini unutmadıklarını ve onlara moral vermek istediklerini dile getirdiler. Sosyal sorumluluk bilinciyle donanmış bu gençler, toplumsal duyarlılık konusunda örnek bir davranış sergileyerek, paylaşma ve yardımlaşmanın gücünü bir kez daha ortaya koydular.

Öğrencilerin bu duyarlı hareketi, sadece malzemelerin fiziksel değil, aynı zamanda sevgi ve dayanışma dolu bir mesajın da iletilmesini sağladı. Toplumsal sorumluluklarına sahip çıkan bu gençler, geleceğin liderleri olma yolunda önemli adımlar atarak topluma örnek olmaya devam ediyorlar.

Muhabir: Seher ZEYBEK