Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

Sivaslılı Demet Deniz Teper , takım arkadaşı ile geliştirdiği projeyle TEKNOFEST finaline gitmeye hak kazandı.

Demet Deniz Tezer

Uşak’ın Sivaslı ilçesinden Darüşşafaka Lisesi 11. sınıf ögrencisi Demet Deniz Teper, takım arkadaşı Rüya Seymen ile bir proje geliştirerek TEKNOFEST’te katıldı. Finale kadar ilerleyen ikili, sevindirici haberi almayı bekliyor. "Coğrafya Öğretiminde Artırılmış Gerçeklik ve Oyunlaştırmayı Birleştiren Bir Uygulama: GeocARd 1.0" projesi ile TEKNOFEST 2024 Eğitim Teknolojileri Yarışması Lise seviyesi proje çevrim içi sunum sıralamasında 83,67 puan alarak 186 bin proje içerisinden 7. Sırada finale kaldı.

Geocard

5-8 Eylül tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilen TEKNOFEST finallerinde Demet Deniz Teper , 7 Eylül Cumartesi günü takım arkadaşı ile birlikte sunum gerçekleştirdi.

Demet Deniz Tezer (2)Sivaslı ilçesi ise, nefesleri tutmuş bir vaziyette sonuçların açıklanmasını bekliyor. İlk 3’e girmesi durumunda 2-6 Ekim tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST’de ödülünü alacak.

TEKNOFEST’de derece alan öğrencilere ise,

Birinciye 50 bin TL, ikinciye 40 bin TL ve üçüncüye 30 bin TL para ödülü verilecek.

Muhabir: Ece Yıldırım