Yayladağı’nda  yangın meydana geldi Yayladağı’nda yangın meydana geldi

İlçede etkinlikler, saat: 09.30’da Sivaslı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından, etkinliklerin devam edeceği ilçe stadına geçildi.

Sivaslı Kaymakamı Ayşegül Efe, Sivaslı Belediye Başkanı Bahri Azatçam, Sivaslı İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Yelken ve diğer Sivaslı ilçe protokolü üyeleri, Sivaslı'da bulunan okulların yönetici, öğretmen ve öğrencileri ve ilçe sakinleri 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşadı. Saat: 10.00’da başlayan etkinliklerde, ilçe öğrencilerinin hazırladığı gösteriler izlendi.

Sivaslı Protokol

Sivaslı Kaymakamı Ayşegül Efe ve Sivaslı Belediye Başkanı Bahri Azatçam öğrencilerin bayramını kutladı. Sivaslı İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Yelken, günün anlam ve önemini ifade eden bir konuşma yaptı.

Sivaslı Kaymakamlığı, Sivaslı Belediyesi, Sivaslı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sivaslı Gençlik Merkezi ve Sivaslı Yerel Eylem Grubu Derneği işbirliği ile hayata geçirilen etkinlikler, gün boyu sürdü. Öğrenciler şiirlerini okudu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Ardından çocuklar, hazırlanan oyun alanlarında eğlendi. Şişme oyun alanlarında yüz boyama, geleneksel çocuk oyunları, ebru çalışmaları, baskı boyama, trambolin ve top havuzu gibi aktiviteler yer aldı. Çocuklar, gün boyu devam eden eğlencede tatlı bir mola verdi. Hazırlanan stantlarda çocuklara dondurma, patlamış mısır, pamuk şeker ve sandviç ikramı edildi. Sivaslı'da dolu dolu geçen çocuk bayramı programının bir konuk ismi de vardı. Recep İvedik film serisinin 4, 5, 6 ve 7. filmlerinde canlandırdığı Nurullah Sağlam karakteri ile bilinen Türk sinema oyuncusu Nurullah Çelebi’de İlçedeki çocukların gülüşlerine ortak oldu. Çelebi, hazırladığı gösteri ile Sivaslı'yı kırdı geçirdi.

İlçe stadyumunda gerçekleşen etkinliklerde, çocuklar eğlencenin doruklarına ulaştı.

Muhabir: Ece Yıldırım