31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda bağımsız seçilen Yeleğen Belde Belediye Başkanı Ecevit Emir Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçti.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda Eşme Belediye Başkanı olarak Cumhuriyet Halk Partisi adayı Yılmaz Tozan, Yeleğen Belde Belediye Başkanı ise bağımsız aday olan Ecevit Emir seçilmişti. Bugün yaşanan sürpriz bir gelişme ile Bağımsız Belde Belediye Başkanı olan Ecevit Emir Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçti.

Ecevit Emir (2)

Uşak’ta Eşme koyunu yaygınlaştırma projesi için başvurular başladı Uşak’ta Eşme koyunu yaygınlaştırma projesi için başvurular başladı

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan, Yeleğen Belediye Başkanı Ecevit Emir ve Cumhuriyet Halk Partisi Eşme İlçe Başkanı Cumhur Uslu ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partiye katılan Yeleğen Belediye Başkanı Ecevit Emir’e rozetini taktı.

Ecevit Emir (1)-1

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Yeleğen Belediye Başkanı Ecevit Emir’e çalışmalarında başarılar dileyerek, görevinin partiye ve Uşak’a hayırlı olmasını diledi.

Muhabir: Ece Yıldırım