Acar, Uşak Belediyesinin en büyük sorununun lüzumsuz harcamalar olduğunu, öncelikle bu israfın önüne geçilmesi gerektiğini belirtti.

Saadet Partisi Uşak il binasında Yapılan basın açıklamasında SP Uşak İl Başkanı İbrahim Dağgezen, “Saadet Partisi olarak 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere Türkiye’nin her bölgesinde tek başımıza giriyoruz.

Karahallı’da halk ekmek satışları başladı Karahallı’da halk ekmek satışları başladı

Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’nun da ifade ettiği gibi TBMM’de grubu olan Gelecek Partisi ile dirsek temasımız olabilir. Ama biz Saadet Partisi olarak tüm Türkiye’de tek başımıza gireceğiz.

Biz Uşak’ta temayül yoklamaları yaptık. Genel Başkanımız ve genel merkez yöneticilerimizle yaptığımız görüşmeler sonucunda Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan Adayımızı belirlemiş olduk.

Bu isim; Saadet Partisi Uşak İl Teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapmış, en son kongrede Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğine seçilmiş olan İnşaat Mühendisi olan Ramazan Yavuz Acar, Uşak teşkilatımız ve genel merkezimizce belirlenmiştir. Hayırlı olsun.

Ben inanıyorum ki; Uşak Merkez ilçesi tarihinde ilk kez Milli Görüş Belediyeciliğine kavuşacaktır” dedi.

Ssdtt (1)

“Belediye de lüzumsuz harcamalara son vereceğim”

Sözlerine kendini tanıtarak başlayan Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Ramazan Yavuz Acar (44), “Saadet Partisi Uşak İl Teşkilatında çeşitli görevlerde bulundum.  En son Teşkilat Başkanı görevindeyken Kongrede GİK üyeliğine seçildim. Bölge Başkanıyım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Bugünde teşkilatımızın teveccühüm ile 2024 yerel seçimlerinde Saadet partisi Uşak belediye Başkanı olarak karşısındayım.

Bizi bu görev layık gören Uşak Teşkilatından Allah razı olsun. En kısa zamanda düzenleyeceğimiz bir lansman toplantısıyla projelerimizi halkımızla paylaşacağız. Hayırlısı olsun” dedi.

Sp 3

“Uşak’ın birçok sorunu var ama en büyük sorun olarak şunu görüyorum: belediyecilik ve yerel yönetimler, insanın ön planda olduğu ve hizmet ağırlıklı birimlerdir.

Şu anda memleketin genel durumunda da çok ciddi sıkıntılar var. Uşak Belediyesi’nde belediye hizmetlerinin yeterince yapılamamasının nedeni bana göre para yönetiminin düzgün yapılmamasıdır. Kalıyor. İmkânlar kısıtlı ve para azken lüzumsuz yerlere o kadar çok harcamalar yapılıyor ki; lüzumlu işler atıl halde bekliyor. Mazot bulunamadığı için araçlar hareket edemiyor.

Öncelikle bunların önüne geçmek için para politikasını değiştirerek israfın önüne geçmek lazım. Uşak Belediyesi’nin bana göre en büyük ve birinci sorunu lüzumsuz harcamalardır” ifadesini kullandı.

Spp

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK