T.K., yapılan sondaj işlemi için tüm gerekli izin ve ruhsatların alındığını da sözlerine ekledi.

Dün saat 15.00 sıralarında Eşme İlçesine bağlı Takmak köyünde hasta yapılmış alanda çıkan yangınla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitemizde ; “Uşak’ın Eşme ilçesini sondaj makinesi mi yaktı?” başlığı ile çıkan haberimiz üzerine sitemizle iletişime geçen sondaj makinesi sahibi T.K., yangının kesinlikle sondaj işleminden kaynaklanmadığı belirtti. İşte T.K.’nın açıklamaları:

“Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Takmak köyünde S. adlı şahsa ait tarlada tarafımdan yapılan sondaj işlemi için gerekli tüm izinler ve ruhsatlar alınarak sondaj işlemine başlanmıştır. Yani ruhsatsız değildir.

Sondaj işlemi sırasında en ufak bir olay yaşanmamış, görevimiz başarıyla tamamlanmıştır. Yangının burada çıktığı doğrudur. Ancak, yangının asıl nedeni, tarla sahibi S; nin traktörünün egzozundan çıkan alevler ve sıcaklık olmuştur.”

Takmaksnd (2)

O fotoğraf yangın sonrası çekilmiştir”

Takmak köylüleri tarafından çekilen bir fotoğraf, yangının sondaj makinesi tarafından çıkarıldığına kanıt olarak sunulmuştu. Bu konuda da açıklamalarda bulunan kamyonun ve sondaj makinesinin sahibi T.K., “O fotoğrafı kim çekti bilmiyorum. Ancak o fotoğraf yangın sonrası kamyonumu yangın alanından uzaklaştırırken çekilmiştir. Yangın olmuş bitmiş ve jandarmaların gözü önünde kamyonu uzaklaştırırken hareket halinde çekilmiş bir fotoğraftır.

Kamyonumda yangından dolayı en ufak bir zarar söz konusu değildir. Fotoğrafta yanmış gibi görünüyor. Ancak benim kamyonun siyah değil askeri kamuflaj desenli bir kamyondur. Dolaysı ile kamyonumun ve sondaj makinemin yangınla en ufak bir ilgisi yoktur” dedi.

Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

https://www.yesilsivasligazetesi.com/usakin-esme-ilcesini-sondaj-makinesi-mi-yakti

Takmaksnd (4)

Muhabir: SALİH KILINÇ