TEC-SEN Uşak Şubesi, Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde bir basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasını okuyan TEC-SEN Uşak Şube Başkanı Emir Savaş, “Bilindiği üzere 02 Temmuz 2022 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilen yasa ile öğretmenlerimiz, asker ve polislerimiz, din görevlilerimiz ve hemşirelerimiz başta olmak üzere 2,5 milyon kamu çalışanı 3600 ek gösterge kapsamına alınmıştır.

Yıllardır bu yasayı bekleyen kamu çalışanları adına büyük bir müjde olan 3600 ek gösterge düzenlemesi, yönetim kademesinde olan şeflerimiz, teknik personellerimiz, memurlarımız ve yardımcı hizmetler sınıfımız açısından da eksik kalmıştır. hayal kırıklığı yaratmıştır” dedi.

Tecsen (1)

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN BİZE SÖZ VERMİŞTİ

Savaş açıklamalarına şu ifadelerle devam etti: “3600 ek göstergenin eksik kalan tarafının tamamlanması, erişim kısıtlamasının kaldırılması, kamu çalışanlarının tamamını kapsaması için TEÇ-SEN olarak sürekli eylemsel hale geçtik. gerek basın açıklamalarımızda ve eylemlerimizde gerek mitinglerimizde, gerekse Ankara’ya yaptığımız yürüyüşümüzle, gerekse grevlerimizde 3600 ek gösterge konusu ana gündemimiz oldu.

Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekilleri 14 Mayıs seçimleri öncesi bizlere söz vermişti.

Sayın Erdoğan’ın 1. dereceye gelen tüm kamu çalışanlarına 3600 ek gösterge verileceği sözüne ve Çalışma Bakanı tarafından kanun teklifinin hazır olduğu söylenmesine rağmen ve toplu sözleşme masasında mutabakat altına alınmasına rağmen bugüne kadar meclise getirilmemiş olmasını kabul etmiyoruz.

1.dereceye gelen her kamu çalışanına 3600 ek gösterge sözünün tutulması için bugün milli eğitim müdürlüğü önünden bir defa daha sesleniyoruz.

3600 EK GÖSTERGE, HEMEN MECLİSE!”

Kamuda görev yapan şefler olarak sesleniyoruz!

Verilen söz yerine gelsin. 1.dereceye 3600 ek gösterge kanun teklifi bir an önce meclise gelsin ve adalet tecelli etsin. 

Kamuda görev yapan teknik personeller olarak sesleniyoruz.

Verilen sözler yerine gelsin. 1.dereceye 3600 ek gösterge kanun teklifi bir an önce meclise gelsin ve adalet tecelli etsin.

kamuda görev yapan memurlar olarak sesleniyoruz!

Verilen sözler yerine gelsin. 1. dereceye 3600 ek gösterge kanun teklifi bir an önce meclise gelsin ve adalet tecelli etsin.

Kamuda görev yapan yardımcı hizmetler sınıfı olarak sesleniyoruz!

verilen sözler tutulsun. 1. dereceye 3600 ek gösterge kanun teklifi bir an önce meclise gelsin ve adalet tecelli etsin.

Tecsen (2)

Kaynak: Bülten