Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) Uşak’ta taşra teşkilatında çalışmak üzere tekniker işe alacak.  

TEİAŞ, 09.08.2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre Türkiye geneli 5'i Harita, 18'i Elektronik ve 217'si Elektrik olmak üzere toplam 240 tekniker işe alacak. İşe alınacak teknikerlerin branşları ile çalıştırılacakları iller açıklandı. Bu iller arasında Uşak’ta yer alıyor. Uşak’ta Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi taşra teşkilatında çalışmak üzere 1 elektrik teknikeri işe alacak.

Durumları başvuru şartlarına uyanlar, ilanın İŞKUR'un internet sitesinde yayımlandığı tarihten itibaren 5-9 Ağustos tarihleri 2024 tarihleri arasında 5 gün içinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerinden, İŞKUR internet sitesinden “İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak veya

e-Devlet üzerinden başvuru yapabilecek. Adaylarda aranacak şartlar İşkur iş ilanlarında ve TEİAŞ internet sitesinde ilan edilecek.

Tei̇aş

İŞKUR'a başvuru yapan adaylardan;

Sıla bebek olayında yeni detaylar ortaya çıktı Sıla bebek olayında yeni detaylar ortaya çıktı

2022 yılı KPSS P93 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak kaydıyla, talep şartlarına uygun adaylar arasından, en yüksek KPSS puanından başlanmak üzere açık iş sayısının 4 katı aday, öncelik hakkına sahip olarak başvuran adaylardan talep şartlarına uygun olanlar arasından, öncelik hakkı sahipliğine ilişkin belgenin tarihi esas alınarak ve eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle, açık iş sayısının dört 4 katı aday ayrı listeler hâlinde Şirketimize gönderilecek ve talep şartlarına uyan adayların tamamı sözlü sınava davet edilecek.

Muhabir: Ece Yıldırım