27 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında Çiğli Havalimanı'nda gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST, bu yıl 9. kez düzenleniyor ve dünyanın en büyük teknoloji festivali olma özelliğini taşıyor. TEKNOFEST İzmir, muhteşem gösterilere ve teknoloji harikalarına ev sahipliği yapacak. Türk Yıldızları, SOLOTÜRK, Bayraktar TB2, Akıncı, Hürkuş gibi ünlü hava araçlarının gösterileri festivalin gözdesi olacak. Ayrıca, TEKNOFEST Girişim Yarışması, Deneyap Makeathon ve Fikir Maratonu gibi yarışmalara da ev sahipliği yapacak. Festival alanında ziyaretçilere rehberlik etmek için özel olarak hazırlanan TEKNOFEST İzmir Etkinlik Haritası yayınlandı. Bu harita sayesinde ziyaretçiler, etkinliklerin ve gösterilerin yerlerini kolayca bulabilecekler. Ayrıca, festivalin web sitesi üzerinden haritaya erişmek mümkün.

Uşak camilerinde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” anlatılıyor Uşak camilerinde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” anlatılıyor


TEKNOFEST İzmir'de ziyaretçileri birbirinden eğlenceli etkinlikler bekliyor. Bilim Sokağı Atölyeleri, Paydaş/Sponsor/Katılımcı Atölyeleri, Planetaryum, Sanal Gerçeklik Tüneli, T3 Vakfı Çadırı, Seminerler, Ana Sahne Gösterileri, Dikey Rüzgar Tüneli, İklim Tüneli, Güneş Gözlemi, Bilim Sokağı, Uzay Temalı Şişme Çocuk Parkı, Sıcak Hava Balonu ve Gençlik Alanları, Tematik Sergi Alanları gibi birbirinden heyecan verici deneyimler, TEKNOFEST'te ziyaretçileri bekliyor. TEKNOFEST, teknoloji meraklıları ve geleceğin mühendisleri için büyüleyici bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Bu heyecan dolu etkinliği kaçırmamak için İzmir'e yolculuk yapmayı düşünen herkes, TEKNOFEST İzmir Etkinlik Haritası'na göz atarak programlarını oluşturabilirler.
 

Muhabir: Seher ZEYBEK