TEMA Vakfı Uşak İl temsilciliği faaliyetleri toplantısı AKM 2 no’lu salonda gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan TEMA Uşak İl Temsilcisi Prof. Dr. Barış Metin, “Uşak’ta 3 alanda yeni ormanlar kurduk ve buralarda ağaçlar yeşermeye başladı. Ayrıca özellikle Uşak Üniversitemizde “genç TEMA” olarak büyük başarılara imza attık. Ekibimde bulunan tüm sevgili arkadaşlarıma bu insanüstü çabalarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Metin, 2017 yılından bu yana Murat Dağı’nda altın çıkarmak isteyen şirkete karşı verilen mücadeleyi ve Uşaklı çevre aktivistlerinin birlik ve beraberlik içerisinde nasıl başarılı olduğunu da detaylı bir şekilde anlattı.

TEMA Ege Bölge Sorumlusu Melike Cengiz’de bir sunum yaparak TEMA Vakfı’nın Türkiye çapında yaptığı çalışmalar hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verdi. Müzik öğretmeni Arif Kahraman’da sazıyla Murat Dağı ile ilgili söz ve müziği kendine ait olan bir türküyü seslendirdi.

TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Gül yarın Uşak’ta TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Gül yarın Uşak’ta

Tanıtım programına; CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Uşak Veteriner Hekimler Odası Başkanı Özgür Uğur, Uşak İnşaat Mühendisleri Odası başkanı Ümit Alp, Uşak Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Zafer Akyol ve Uşaklı çevre gönüllüleri katıldı.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK