14 Mayıs genel seçimlerinde AK Parti Uşak Milletvekili olarak seçilerek TBMM’nin yolunu tutan Fahrettin Tuğrul, 5 ay sonra ilk kez TBMM Genel kurulunda konuştu.

Dün yapılan TBMM Genel kurulunda TBMM Başkanı Bekir Bozdağ’dan söz alan Tuğrul, İsrail’in Gazze’de Filistinlilere yaptığı zulmü dile getirdi.

Tuğrul, “ Sayın Başkan, kıymetli milletvekilleri; yüzlerce yıllık bir medeniyet geçmişinin son meyvesi olan Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılını kutluyorum.

Kadim devlet geleneğimiz milletimize dünyada yaşanan tüm sorunlarla ilgili önemli sorumluluklar yüklemektedir. Filistin'de yüz yıla yakındır devam eden siyonist işgal, azgın ve soykırımcı yüzünü bir kez daha tüm dünyaya gösteriyor, kardeşlerimiz, evlatlarımız katil İsrail'in saldırıları sonucu şehit oluyorlar. Siyonist İsrail ve yeryüzündeki bütün iş birlikçileri bilsinler ki yaptıklarının yanlarına kâr kalacağını düşünüyorlarsa büyük bir yanılgı içinde olduklarını çok yakın bir gelecekte göreceklerdir. İnancımız, yeryüzünün izzetli, merhamet sahibi yiğitleri eliyle yapılan zulmün hesabının bir gün mutlaka sorulacağıdır. Kızdı mı cehennem, sevdi mi cennet kesilen Müslüman yüreklerin cesaretiyle bu zulüm sona erecektir.

Uşak’ta Buggy araçları vatandaşlara hizmet ediyor Uşak’ta Buggy araçları vatandaşlara hizmet ediyor

Son sözüm Meclis kürsüsünden Cumhurbaşkanımıza Gazze üzerinden saldıranlara olsun: Gazze'nin sokaklarını gezmiş birisi olarak söylüyorum, o sokaklardaki Tayyip Erdoğan sevgisini görseydiniz burada söylediklerinizden utanırdınız, tabii ki bir nebze utanma duygunuz kaldıysa” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK