Uşak'ı bu hafta nasıl bir hava bekliyor? Uşak'ı bu hafta nasıl bir hava bekliyor?

TEMA Uşak İl Temsilcisi, Uşak Üniversitesi Öğretim üyesi olan ve aynı zamanda adı son günlerde CHP Uşak Belediye başkan aday adayları arasında geçen Prof. Dr. Barış Metin tepkisini; “Uşak Belediyesi’nin 31 Mart 2024 seçimleriyle iş başına gelecek kabiliyetli yeni yönetimi ilk toplantısından itibaren İsmet Paşa Caddesi’nin ismi ile değil, halledilmeyen alt yapı sorunuyla uğraşacak. Her yağış sonrası Venedik sokaklarına dönen sel sorununu ele alacak. İşyeri sürekli su basan, malları heba olan mağdur esnafın derdine derman olacak. Bu bölgede yaşayan vatandaşların sorunlarını ele alacaktır. Boş işler ile uğraşmayacak, yandaş peşinde koşmayacaktır.

Yıkan, ötekileştiren devir bitecek, yapan, yaşatan, her bir vatandaş için hak, hukuk, adalet gözeten Barış devri başlayacaktır. Saygılarımla” şeklinde dile getirdi.

Tuğrul ne demişti?

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Uşak’ta İsmetpaşa caddesini hizmete açış töreninde konuşan AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul, “Sayın Başkanımıza bu güzel caddeyi yenilediği için çok teşekkür ederim. Geçmişten geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. Uşak’ın kadim tarihini bilen hemşerilerimiz, İsmetpaşa Caddesinin adının eskiden İstasyon caddesi olduğunu bilir.

İnşallah İsmetpaşa Caddesinin adını değiştirmek ömrümüzdeki dönemlerde belediye meclis üyelerine nasip olur” demişti.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK