Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi Toplantı Salonu’nda düzenlenen kapanış törenine; Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, Uşak Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hacı Tevfik Özdemir, AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet yaşar, AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Altan Tufan ve bazı protokol üyeleri katıldı.

Tügva (1)

Bu yıl; Ender Kudret Erdem İlkokulu, Kentsel Dönüşüm Toki Ortaokulu, Öğretmen Mahmut Özgöbek İlkokulu, Mehmetçik İlkokulu, Ömer Dönmez Toklu Ortaokulu, ve Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi gibi okullarda düzenlenen TÜGVA Uşak yaz Okulu 1 Temmuz tarihinde başladı. 9 Ağustos tarihinde sona erdi.

Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

Tügva (2)

Yaklaşık 6 haftalık süreçte yaz okuluna katılan çocuklara; Kur’an-ı Kerim eğitimi,  siyer, adap, ilmihal, ibadet ve inanç konularında eğitim verildiği ev bu derslerin yanında çeşitli sosyal faaliyet ve etkinliklerde düzenlendiği açıklandı.

Tügva (6)

TÜGVA Uşak Yönetimi tarafından yaz okulu kapanış töreni ile ilgili yapılan açıklamada; “Bir Yaz Bin Gelecek " sloganıyla başladığımız TÜGVA Uşak Yaz Okulumuzun kapanış programını büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Kapanış programımıza katılım sağlayarak bizleri onurlandıran Uşak Valimiz sayın Turan ERGÜN, AK Parti Uşak İl Başkanımız sayın Himmet YAŞAR, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız sayın Altan TUFAN, Tügva Genel Başkan Yardımcımız sayın Süheyl Yasin ASLAN , Uşak Üniversitesi Rektörü sayın Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ ve kıymetli protokolümüze katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.

Muhabir: SALİH KILINÇ