Survivor All Star'ın 7 Şubat tarihli bölümünde izleyicileri şaşırtan bir gelişme yaşandı. İki yarışmacı adaya veda etmek zorunda kaldı ve elenen isimleri sunucu Acun Ilıcalı duyurdu. Bu isimlerden biri de Survivor camiasının tanıdık isimlerinden Turabi Çamkıran oldu.

Turabi Çamkıran'ın Survivor'dan elenmesi, izleyicileri üzdü ve meraklandırdı. Peki, Turabi Çamkıran neden elendi? Acun Ilıcalı, Turabi'nin sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. İkilinin bu konudaki konuşması şöyleydi:

"Daha önce şampiyonluklarıyla yarışmaya iz bırakan yarışmacının durumunu açıklayan Ilıcalı; 'Survivor'da Turabi kısa sürede büyük iz bıraktı. Geçtiğimiz hafta oyuna çıkarken sakatlığı oldu. 5 gün boyunca doktoruyla Turabi görüştü. Sonunda Turabi'den gelen haber maalesef iyi değil. Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi.'"

5 bin TL ödül için 1 buçuk metrelik döneri yedi 5 bin TL ödül için 1 buçuk metrelik döneri yedi

Turabi Çamkıran, Survivor'da iki kez şampiyonluk yaşamış önemli bir isimdi. Ancak sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Survivor camiası, Turabi'nin bu kararını üzüntüyle karşıladı ve ona geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak: Haber Merkezi