Öğle saatlerinde Uşak/Eşme - Manisa Sarıgöl ilçesi sınırları arasındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın, rüzgârın etkisiyle hızla yayılıyor.

Eşme'de Yangın (2)

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye genelinde 72 yangın çıktığını, bunların 45’inin kontrol altına alındığını. 27 yangına ise müdahale devam etmekte olduğunu açıklamıştı.

Sıla bebek olayında yeni detaylar ortaya çıktı Sıla bebek olayında yeni detaylar ortaya çıktı

İzmir, Manisa, Çanakkale, Bolu, Aydın derken şu anda Türkiye’nin 72 ayrı bölgesinde devam eden yangınlara Uşak’ta devam eden bir yangın eklendi.

Bugün öğlen saat 13.00 sıralarında Eşme İlçesi Dereköy yakınlarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Henüz neden çıktığı tespit edilemeyen yangın önce otluk bir arazide başladı. Rüzgârın etkisiyle ormanlık alana sıçradı.

Eşme'de Yangın (1)

Yangına Uşak Orman İşletme Şefliğine bağlı itfaiye ekipleri karadan müdahale ederken, bir jandarma helikopteri de havadan müdahale ediyor. Yangını haber alan Uşak Jandarma Komutanlığı ekipleri, yangın alanında gerekli güvenlik tedbirlerini alırken, yangın söndürme ekiplerine de destek veriyor.

Eşme'de Yangın (1)-1

Manisa/Sarıgöl İlçesi ve Uşak/Eşme ilçesi sınırında bulunan bölgede meydana gelen yangının rüzgârın etkisiyle hızla yayıldığı ve ekiplerin yanını kontrol etmekte zorlandığı belirtildi.

Muhabir: Salih Kılınç