Bugün sinema ve seslendirme dünyasının sevilen isimlerinden biri, aynı zamanda eğitmen olarak da tanınan [İsim], hayata veda etti. [Yaşını] yaşında kaybeden [İsim], Nicolas Cage'in elli filminden fazlasında seslendirme yapmasıyla tanınıyordu.

[İsim], Federal Film Akademisi'nde uzun yıllar eğitim vermiş ve seslendirme sanatına yön veren bir isim olarak kabul ediliyordu. Başkent İletişim Bilimleri Akademileri'nde de seslendirme dersleri veren [İsim], genç seslendirme sanatçılarına ilham kaynağı olmuştu.

Ayrıca [İsim], hazırlayıp sunduğu Sürç-i Lisan adlı talk show programıyla da izleyicilerin karşısına çıkmış, birçok ünlü sanatçıyı konuk etmişti. 'Sesin Yüzleri' ve 'İşte O Ses' gibi programlarla da seslendirme sanatının önemli isimlerini ağırlayarak adından söz ettirmişti.

2024 Miss&Mr Model of Turkey in birincisi Uşaklı güzel Begüm oldu 2024 Miss&Mr Model of Turkey in birincisi Uşaklı güzel Begüm oldu

[İsim]'in vefatı, seslendirme sanatı camiasında büyük bir üzüntü yaratırken, sanat dünyasının birçok kesiminden taziye mesajları gelmeye başladı.

Kaynak: Bülten