Uşak Valisi Dr. Turan Ergün'ün eşi Hülya Ergün, Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ın eşi Türkan Çakın, Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner ve Uşak Merkez ile ilçelerde görev yapan kadın muhtarlar, UKAMER'i ziyaret etti.

Uşak Millet Bahçesi içinde yer alan hizmet binası, tüm Uşaklı kadınları bekliyor. UKAMER, çeşitli eğitimlerden sosyal sorumluluk projelerine, renkli gezilerden yardım kampanyalarına kadar farklı konularda Uşaklı kadınlara destek sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Yarın Uşak'ın bu ilçelerine elektrik kesintisi uygulanıyor Yarın Uşak'ın bu ilçelerine elektrik kesintisi uygulanıyor

1160 metrekare kapalı alana sahip olan bina, bodrum üzeri iki katlı bir yapıdan oluşuyor. İçerisinde, kadınların ihtiyaçlarına yönelik iki farklı danışma noktası bulunuyor. Ayrıca, kadınların toplantılarını gerçekleştirebilecekleri büyük bir salon, samimi bir ortam sunan Kadın Kafe, atölyeler, kurslar, eğitimler için bir sedir köşesi ve seminer salonu gibi farklı alanlar da bulunuyor.

Misafirler, UKAMER yetkilileri tarafından binayı dolaşarak, sunulan hizmetler hakkında detaylı bilgilendirildi. Ziyaret, kadınların desteklenmesi ve kadın dayanışmasının önemini vurguluyor.

Muhabir: Seher ZEYBEK