Tamamlandığında yaklaşık 2,5 milyon TL maliyeti olacak yolun Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu’nun önerisi ile Ulubey Kaymakamlığı, Zafer Kalkınma Ajansı ve Uşak Valiliği işbirliği ile hazırlandığı öğrenildi.

Ulubey’deki doğal ve tarihi değerleri geliştirmek ve tanıtmak için Ulubey belediyesi tarafından hazırlanan proje hakkında bilgi veren Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu, “'Kanyon Yürüyüş Yolu' projesi, kanyonları gezmeye gelen misafirlerine doğayla iç içe bir ortamda gezi imkânı sunuyor. Cam teras bölgesinden başlayıp kanyonun incisi asar tepesine kadar inşa edilen ahşap yürüyüş yoluyla ziyaretçiler kanyon manzarasının içine dalıyor.

 İnşa edilen doğayla uyumlu yürüyüş yolu ile doğa, tarih ve doğa tutkunlarını kendine davet ediyor. Kanyonlara kazandırılan bu güzel proje önümüzdeki 2 ay sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Projemiz hayata geçtiğinde ilçemizin turizm potansiyelinin artacağına ve ilçemize ekonomik gelir kazandıracağına inanıyorum. Bu projede emeği geçen Ulubey Belediyesi çalışanlarını, Ulubey Kaymakamlığı ve Zafer Kalkınma Ajansını tebrik eder, ilimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Eşme Belediyespor Uşak 1. Amatör Küme de iddialı Eşme Belediyespor Uşak 1. Amatör Küme de iddialı

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK