15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda gerçekleşen çelenk sunumu törenine, Uşak Valisi Turan Ergün, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Belediye Başkanı Mehmet Çakın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz ve birçok sivil toplum örgütü temsilcisi ile siyasi parti il başkanları ve Uşak protokolü katılım gösterdi.

Tören, Vali Ergün ve Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ın Atatürk anıtı önüne çelenk bırakmasıyla başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Vali Ergün ve Milletvekilleri Ali Karaoba, İsmail Güneş, 1923 adet fidanın dikileceği Kuyucak mevkiinde bulunan 100. yıl Cumhuriyet Ormanı için vatandaşlara sedir ağacı fidanı dağıttılar. 

Uşaklılar, Cumhuriyet'in 100. yılına yakışır bir şekilde kutlama etkinlikleriyle bir araya gelerek, gelecek nesillere yeşil bir miras bırakmanın gururunu yaşadılar. Bu anlamlı gün, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirirken, Cumhuriyet'in değerlerine olan bağlılığı da bir kez daha ortaya koydu.

'Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları' listesinde 5 isim Uşak'tan 'Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları' listesinde 5 isim Uşak'tan

Muhabir: Seher ZEYBEK