Uşak camilerinde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” anlatılıyor Uşak camilerinde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” anlatılıyor

9 Aralık Cumartesi günü Adnan Menderes 2 Nolu Yan Saha'da gerçekleşen karşılaşmada, Uşak temsilcisi rakibine 3-2 mağlup oldu.

Geçen hafta kendi sahasında Afyon İdman Yurdu Gençlik ve Spor Kulübü'nü 6-0 mağlup eden Uşak 64 Belediye Gençlikspor, bu hafta Aydın deplasmanından üç puanla dönme hedefine ulaşamadı. Aydın Bölgesi İl Hakemi Serpil Elban başta olmak üzere, 1. Yardımcı Hakem Gülden Rençber ve 2. Hakem Güzem Boyat'ın hakem olarak yönettiği maç, Uşak 64 Belediye Gençlikspor'un 2, 7 Eylül Gençlikspor'un ise 3 golle sonuçlandı.

Önceki hafta alınan galibiyetle liderlik koltuğuna oturan Uşak 64 Belediye Gençlikspor, 4 puanla zirvede bulunurken, rakip 7 Eylül Gençlik Spor ise 2. sırada yer alıyordu. Ancak bu haftaki mağlubiyetle liderlik koltuğunu rakibine kaptıran Uşak temsilcisi, 4 puanda kaldı. 7 Eylül Gençlikspor ise aldığı 3 puanla toplamda 6 puana ulaşarak liderlik koltuğuna oturdu.

Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi 7 Eylül Gençlikspor, dakika 43'te Kader Köse'nin attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. Mücadelenin ikinci devresi ise gol düellosuna sahne oldu. Dakika 46’da Uşak 64 Belediye Gençlikspor oyuncusu Mizgin Türkmen’in golüyle eşitliği yakaladı. Ancak 7 Eylül Gençlikspor, Buket Pelin Uzun ve Gamze Tan'ın golleriyle 3-2'lik galibiyete ulaştı.

Bu sonuçla birlikte 7 Eylül Gençlikspor, puanını 6'ya çıkararak liderlik koltuğuna otururken, Uşak 64 Belediye Gençlikspor ise 4 puan ile 2. sırada yer alıyor. 

Muhabir: Seher ZEYBEK