Uşak Belediyesi tarafından bu yıl 9.kez düzenlenen Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası’nın galibi GökçedalAtlı Cirit Spor Kulübü (ACSK) oldu.

Kalfa Koruluğu Cirit Alanında yapılan final maçında Gökçedal ACSK, rakibi Akse ACSK’yı yenerek kupaya uzandı. Şampiyon takıma ödülünü Uşak Valisi Dr. Turan Ergün verdi.

Şampiyonayı; Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ve Uşak belediye Başkan yardımcısı Hikmet kahraman birlikte izledi.

Spordan sonra Uşak belediye Başkan yardımcısı Hikmet Kahraman, “2023 yılının Ocak ayında büyük bir şölen ile açılışını yaptığımız bir yılı aşkın süredir devam eden 9. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvamızın finalini bugün Akse ACSK ile Gökçedal ACSK arasında oynanan müsabakayla gerçekleştirdik.

Turnuvamız boyunca kıran kırana mücadele eden, centilmenlikten ödün vermeyen, cirit sever halkımıza keyifli anlar yaşatan kulüplerimize teşekkür ederiz. Müsabakalarda dereceye giren takımlarımız tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Sıla bebek olayında yeni detaylar ortaya çıktı Sıla bebek olayında yeni detaylar ortaya çıktı

Turnuva boyunca bizleri yalnız bırakmayan, sıcak soğuk demeden her hafta sonu tribünleri dolduran hemşerilerimize, bu güzel turnuvanın organizasyonuna emek veren Belediyemizin Spor İşleri Müdürlüğümüzdeki çalışma arkadaşlarıma, hakem camiamıza teşekkür ederim.

Şehrimizde geleneklerimizi yaşatmaya devam edeceğiz” paylaşımında bulundu.

Cirit 3

Muhabir: Salih KILINÇ