Uşak Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan isim, "Bizim Sevdamız Uşak" sloganıyla seçim kampanyasına başladı. Kendisini Uşaklı vatandaşların sesi ve nefesi olarak tanımlayan aday, sokağın sesi olmayı ve halka hizmet etmeyi hedefliyor.

B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor... B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor...

Başkan adayı, "Bu şerefli göreve adayım. Partimizle birlikte üstleneceğimiz bu emanetin hakkını vermek için buradayız. Uşak'a güç katmak, şehrin itibarını en yükseğe çıkarmak, çocuklarımıza gurur duyacakları bir şehir bırakmak, partimize ve ülkemize layık olabilmek için gece gündüz demeden bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Gönül buluşmalarının devam ettiğini vurgulayan başkan adayı, Ulubey ilçesi, Avgan ve Çalışkanlar mahallelerinde hemşehrileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunduklarını belirtti.

Adayın seçim kampanyası kapsamında gittiği yerlerde vatandaşlar ve partililerle bir araya gelerek yapılan istişarelerin, adayın halkla iç içe olma ve sorunlara çözüm bulma çabasını yansıttığı ifade ediliyor. Aday, Uşaklılara seslenerek, "Sizlerin sesi olmak ve şehrimize daha iyi hizmet etmek için buradayız" mesajını iletiyor.

Seçim sürecinde adayın yapacağı çalışmalar ve gelişmeler, Uşaklıların merakla beklediği konular arasında yer alıyor.

Muhabir: Seher ZEYBEK