Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı

Soğuyan havalarda sıcak bir yer arayan yavru kediler, araç motorlarına sığınma eğiliminde. Küçük boyutları nedeniyle tekerleklerin arasına girip motora yerleşiyorlar ve bu durum tehlikeli olabiliyor. Benzer bir durum dün Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Meral Gülmez Saçar'ın başına geldi. Saçar, aracına binerken içeride bir ses duydu ve hemen inceledi. Araç motorunun içine giren bir kedi yavrusunu fark etti. Hemen Uşak Belediyesi Fen İşleri ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri çağrıldı ve araçta bulunan kediyi güvenli bir şekilde çıkardılar.

Kediyi alarak makamına götüren Başkan Yardımcısı Saçar, yavru kediye bakım sağladı ve daha sonra annesinin yanına iade etti. Saçar, bu olayı sosyal medya hesabından paylaşarak, "Arabamın kaputunda Belediyeye kadar gelen yavru kediyi Uşak İtfaiyemiz ve Fen İşleri Müdürlüğümüz personelleri sağ salim çıkardı. Elleri dert görmesin." notunu düştü.

Muhabir: Seher ZEYBEK