Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri mazbatalarını düzenlenen törenle aldılar.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Uşak'ta  seçimin galibi olan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım ve seçilen meclis üyeleri mazbatalarını Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Olcay Yeşilkaya'nın elinden aldılar. 

Özkan Yalım Mazbata

Uşak Milletvekili Ali Karaoba, CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan, parti teşkilatı ve Yalım'ın ailesi Uşak Adliyesi’nde gerçekleşen Mazbata Töreninde hazır bulundular.

Kavgada babasını bıçakladı! Kavgada babasını bıçakladı!

Özkan Yalım başkanlığında yönetilecek belediye meclisi başkan dahil 21 kişiden oluştu. Bugün mazbatasını alan belediye meclis üyeleri ise; Uzm. Dr. Mehmet Akif Şanlı (Kadın doğum Uzm. Kontenjan), Halil Arslan (İş İnsanı. Kontenjan), Çağlar Samancı (Mimar. Kontenjan). Reyhan Aydın (Çevre Mühendisi), Mehmet Karakoç (Avukat), Yüksel Doğan (Harita teknikeri), Uğur Albayrak (Mali Müşavir), Ozan Bayık (Makine Mühendisi), Ayşe Ayaz (Emekli), Tolga Pirinçci (İş İnsanı), Özhan Özgöbek (İş İnsanı), Devrim Alkan (İş İnsanı), İsmail Asar (İş İnsanı), Hatice Terekeci Özkan (Avukat), Mustafa Aslan (İş İnsanı), Emre Karslı (Spor Yöneticisi), Mustafa Gürel (Esnaf), Turan Ünlü (Mimar), Ahmet Tokat (İş İnsanı), Ebru Özkaracahisar (Jeoloji Mühendisi). 

Ayşe Ayaz

Mazbatası aldıktan sonra bir açıklama yapan Özkan Yalım, "Tam 35 yıl sonra mazbatamızı aldık. Tüm Uşağa vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu mazbatayı kendim için değil partililer için değil, Uşak’taki yaşayan tüm vatandaşlarım için aldım. Göreceksiniz Allah’ın izniyle tüm ekip arkadaşlarımla özellikle Uşak’ta kaybolan son 5 yılı yeni projelerimizle telafi etmek için var gücümüzle çalışacağız." dedi. 

Uşak Adliyesi’nde gerçekleşen Mazbata Töreninin ardından Başkan Yalım ve Meclis Üyeleri belediye binasına geçerek Mehmet Çakın’dan görevi devir alacak.

Muhabir: Ece Yıldırım