https://www.yesilsivasligazetesi.com/İnternet Sitesi sahibi Serdal Kököz, Muhabirler; Ece Yıldırım ve Salih Kılınç’tan oluşan https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi heyeti, 31 Mart yerel seçimlerinde Uşak Belediye Başkanı seçilen Özkan Yalım’a “hayırlı olsun ziyareti” gerçekleştirdi.

Serdal Kököz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1925 yılında gazete okurken çekilmiş ve pek bilinmeyen bir fotoğrafını Başkan Yalım’a hediye etti. Bu sürpriz hediye karşısında duygulanan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Kököz ve ekibine teşekkür etti.

Konuklarına nazik ziyaretleri için de teşekkür eden Yalım, Belediye olarak yerel basına önem verdiklerini, işini doğru ve dürüstçe yapan tüm basın kuruluşlarına kapısının açık olduğunu ve işbirliğine her zaman hazır olduklarını dile getirdi.

Zyret (1)

B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor... B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor...

Kendilerini kabul ettiği ve vakit ayırdığı için Başkan Yalım’a teşekkür eden https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi sahibi Serdal Kököz, “Yeşil Sivaslı Gazetesi ve İnternet Haber sitesi olarak, başta Uşak halkı olmak üzere kamuoyunu her daim doğru ve tarafsız olarak aydınlatmayı temel ilke edindik.

Gazetemiz ve internet haber sitemiz 42 yıllık mazisiyle her daim basın ilkelerine ve etiğine uymayı prensip edinmiştir” dedi.

Kököz, “Basın olarak bizim tarafsız olmayacağımız tek konu; görev alanımız olan Uşak ve Uşaklının menfaatidir. Uşak ve Uşaklı yararına olan her konuda halkımızla birlikteyiz.

Onun dışında, tüm siyasi partilerimize, kamu kurum ve kuruluşlarımıza eşit mesafedeyiz. Sayın Valimizle, Sayın Belediye Başkanımızla, Sayın Milletvekillerimizle, resmi ya da özel kuruluş ve STK’larla Uşak halkının yararına olan her projede yer almak ve birlikte olmak isteriz” dedi.

Muhabir: ECE YILDIRIM