Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından etlerinde domuz eti çıktığı belirtilen ve bu konudaki inceleme raporları yayınlanan kiracısı Köftecisi Yusuf’a destek için video çekerek yayınlayan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

Yusuff

Soner Yalçın’ın sahibi olduğu Oda Tv İnternet Haber sitesi, Özkan Yalım’ın sahip olduğu soğuk hava depolu araçlarla Köfteci Yusuf'un etlerinin nakliyesini yaptığını ve Uşak'ta bulunan bir şubesinden kira aldığını iddia etti.

Oda Tv'den Mert Ali Ayazoğlu'na açıklamalarda bulunan Özkan Yalım, sahip olduğu nakliyat firması ile üç yıl Köfteci Yusuf'un et nakliyatını yaptığını ancak bir yıldan fazladır taşıma işini bıraktığını belirtti.

Uşak'ta beyaz bastonun önemi vurgulandı Uşak'ta beyaz bastonun önemi vurgulandı

Haberde Köfteci Yusuf’un Uşak’ta Yalım’ın kiracısı olduğu bilgisine de yer verildi.

“YUSUF’A İFTİRA ATANLAR DOMUZLUK YAPANLARDIR         

Uşak Belediye başkanı Özkan Yalım sosyal medya sayfasından yayınladığı videoda Köfteci Yusuf’a ürünlerinde domuz eti bulunduğu iftirasını atanların domuzluk yaptığı suçlamasında bulunmuştu.

Kofteciyusuf

İşte Yalım’ın ortağı olduğu iddia edilen videosundaki sözleri:

“İlk önce şunu net belirteyim. Adımın Özkan Yalım olduğu gibi, Köfteci Yusuf’un ürünlerinde kesinlikle domuz ürünleri yoktur. Bu biline.

Ben üç dönem Uşak Milletvekilliği yaptım. Şu anda da Uşak Belediye Başkanıyım. Kendisini şahsen tanıdığım Yusuf Akkaş Beyefendi, 43 yaşında tırnaklarıyla kazıyarak sıfırdan buralara gelen bir iş verendir.

Yanında çalışan 12 bin 500’den fazla iş arkadaşı vardır. Bunca aileye ekmek vermektedir. Ancak, birilerinin bu firmaya çökmek istemesi nedeniyle bazıları iftira atmaktadır.

Dediler ki; “Köfteci Yusuf’un et ürünlerinde domuz eti katkısı vardır.” Yalan! Asıl domuzluğu yapanlar o iftirayı atanlardır. Onun için bu videoyu izleyen tüm vatandaşlarıma buradan sesleniyorum.

Tırnaklarıyla bu hale getiren, 300’ün üzerinde şubesi olan, 12 bin 500’ün üzerinde kişi çalıştıran Köfteci Yusuf’a sahip çıkıyoruz.

Ne zaman bir yemek yemek istiyorsanız Köfteci Yusuf Şubesine gidin. Kalbiniz rahat bir şekilde Köfteci Yusuf’un helal kesim etlerinden yiyebilirsiniz. Ne bir şekilde bunun garantisini veriyorum.

Bugün Mc Donalds’a ve Burger King’e açtığı yerlerde diz çöktüren bu yerli markamıza sahip çıkalım diyorum.”

Kaynak: BÜLTEN