Uşak Belediyesi Sosyal Yardım işleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç sahibi vatandaşların adreslerine giderek eşyaları alıyor ve bunları sınıflara ayırarak depoluyor. Daha sonra başvuru yapan ihtiyaç sahiplerinin adresine teslim ediyor.

Adsız Tasarım (10)-5

Projenin amacı; vatandaşlar arasında bir gönül köprüsü oluşturmak

Gönül Komşuluğu Projesi hakkında Uşak belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Sizin İhtiyaç Fazlanız Başkasının İhtiyacıdır” sloganıyla çalışmalarımızı yürütüyor; vatandaşlarımız arasında gönül köprüsü kuruyoruz.

Duyarlı vatandaşlarımızın bağışladığı ikinci el eşyalarla tebessümlere ortak oluyoruz.

“Yürüttüğümüz “Gönül Komşuluğu Projesi” ile vatandaşlarımız arasında gönül köprüsü kurmaya devam ediyor, ihtiyacı olan herkese kucak açıyoruz.

Duyarlı vatandaşlarımızın bağışladığı ikinci el eşyaları adreslerinden teslim alarak merkezimizde topluyoruz. Kategorilerine göre ayrılan eşyaları başvuru yapan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine teslim ediyoruz.

Sizde bu tebessüme ortak olmak ve paylaşmanın mutluluğunu yaşamak istiyorsanız; Sosyal Yardım işleri Müdürlüğümüze başvurabilir, kullanmadığınız eşyaları bağışlayarak ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayabilirsiniz” bilgisi verildi.

Adsız Tasarım (7)-8

Projeye destek olmak isteyen ve yararlanmak isteyen vatandaşların, Uşak Belediyesi Sosyal Yardım işleri Müdürlüğü’ne bizzat başvurarak ya da ALO 153 hattını arayarak bilgi sahibi olacağı da belirtildi.

Uşakspor Balıkesirspor'u ağırlamaya hazırlanıyor Uşakspor Balıkesirspor'u ağırlamaya hazırlanıyor

Adsız Tasarım (9)-6

(SALİH KILINÇ / HABER)

Muhabir: SALİH KILINÇ