Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını konu edinen "Atatürk 1881-1919" adlı sinema filmi, Özdilek Cinetime'da Uşaklı kadınlar için özel bir gösterimle sunuldu. Renkli ve duygusal anların yaşandığı etkinliğe Uşaklı kadınların yoğun ilgisi dikkat çekti.

Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı

Film gösteriminin ardından Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve UKAMER Başkanı İlknur Ertuğrul, kadın katılımcılarla bir araya gelerek çay sohbetinde bulundu. UKAMER Başkanı İlknur Ertuğrul, etkinliğin amacını açıklarken, "Bugün, sadece sinema gününü değil, aynı zamanda kadınların güçlenmesini, bilinçlenmesini ve bir arada olmalarını kutluyoruz. Atatürk'ün hayatını anlatan bu filmle, kadınlarımıza ilham vermek ve onlara güç katmak istedik. Umarım, bu tür etkinliklerle birlikte daha nice güzel anılara imza atarız." dedi.

Etkinliğe katılan kadınlar, sinema keyfi ve dolu bir gün geçirdiklerini ifade ederek, Uşak Belediyesi ve UKAMER'e teşekkür ettiler.

Muhabir: Seher ZEYBEK