9 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale ile Uşak Belediyesi, var olan sıcak su kaynağını yıllık 373 bin 248 TL karşılığında 2041 yılına kadar kiraya vermeyi planlıyor. İhale, Jeotermal Kuyunun turizm amaçlı kullanımını içermekte olup, işletme ruhsat bitiş tarihi olan 30 Haziran 2041 tarihine kadar sınırlı ayni hak tesisiyle gerçekleştirilecek.

Adsız Tasarım (13)-2

İhale ilanında yer alan detaylara göre, Yeşil Karaağaç Mahallesi'nde bulunan ve içerisinde 250 kw trafo, trafo direği, enerji nakil hattı ile AG panosu bulunan Jeotermal Kuyu, turizm amaçlı termal su metreküp birim fiyatı üzerinden ihale usulüyle kiraya verilecek. İhale, 9 Ocak tarihinde belediye encümeninin huzurunda gerçekleştirilecek ve ihale muhammen bedeli ile diğer detaylar ilan edilecek.

Uşak üniversitesi'nden şenlikli açılış Uşak üniversitesi'nden şenlikli açılış

İhaleye katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin belirtilen tarih ve saatte Uşak Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü Kira İhale Bürosu'nda ihale şartnamesini inceleyerek tekliflerini sunmaları gerekmektedir. Ayrıca, ihale şartnamesini almak zorunlu olup, başvurular posta yoluyla da kabul edilecek ancak belirtilen tarih ve saatten sonra gelen postalar dikkate alınmayacaktır.

Muhabir: Seher ZEYBEK