Uşak Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulunda Uşak Belediyesi tarafından öğrencilere bisiklet ve koruyucu ekipman malzemesi dağıtımı yapıldı. Dağıtım törenine; Uşak belediye Başkanı Mehmet Çakın ve Uşak Milli Eğitim Müdürü Hail Yücel de katıldı.

Uşak Tören

Uşak'ta 06 Eylül Cuma günü haberleri Uşak'ta 06 Eylül Cuma günü haberleri

Törende bir konuşma yapan Başkan Çakın, çocukların sağlıklı ve hareketli bir yaşam sürdürmeleri için yapılan projenin il genelindeki okullarımızda tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Mehmet Çakın-7

Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılna açıklamada da “Uşak Belediyesi ve Müdürlüğümüz ortaklığında yürütülen “Sağlıklı Gelecek, Bisikletle Gelecek” projesi kapsamında, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Halil Yücel, meslektaşlarımız, velilerimiz ve öğrencilerimizin katıldığı tören ile Bilinçli ve sağlıklı nesiller yetiştirmek, bisiklet kullanımı, sağlık ve çevre konusunda duyarlılığı artırmayı hedefleyen projeye katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın’a teşekkür ederiz” denildi.

Kaynak: Bülten