31 Mart yerel seçimlerinde aday olan Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın vaatlerinden birisi ise Uşakspor’du. Uşakspor taraftarı aşigoları sevindiren haber bugün geldi. Uşakspor’u devir teslim işlemlerini bugün tamamlandı. Uşakspor, sahibi Ural Aküzüm’den Uşak Belediyesi bünyesine kazandırıldı. Uşakspor A.Ş.’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı ise iş insanı Necati Köksal oldu.

Uşakspor (1)-2

Devir teslim töreninin ardından aşigolardan oluşan kalabalık, Uşak Belediyesi önünde Belediye Başkanı Özkan Yalım’ı tezahürat ve meşaleler eşliğinde karşıladı. Grup aşkan Yalım’a duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Uşakspor (2)-3

Bir açıklama yapan Özkan Yalım, “31 Mart öncesi çok önemli vaatlerimiz ve projelerimiz oldu. En önemli vaatlerimizden ve de kırmızı çizgimiz olan Uşakspor’umuzu tekrar Uşak’a kazandıracağız diye. Bugün itibarıyla resmiyete kavuşturduğumuz Uşakspor’umuz artık Uşaklının oldu, Uşak Belediyesi’nin oldu. Tüm Uşaklı vatandaşlarımıza, tüm sporseverlerimize Uşakspor’umuz hayırlı olsun. Kırmızı siyah renkleriyle Uşakspor, önümüzdeki sezon kendi sahamızda yeni kuracak olduğumuz eiple birlikte elimizden gelen tüm gücümüzle Uşaklı vatandaşlarımıza yakışan bir kadroyla sizlere spor müsabakalarında hep birlikte Uşakspor’u izleme fırsatı göreceğiz diyorum.

Uşakspor (3)-1

“Söz verdik, sözümüzü yerine getirdik”

Kırmızı çizgimizi hiçbir zaman unutmadık. 50 küsur yıllık tarihiyle birlikte Uşak’ımızın sembolü kırmızı siyah renkleriyle Uşakspor, belki bu yılı stabil geçebiliriz ama önümüzdeki yıllarda 2. Lige çıkmak adına elimizden geleni yapacağız. Uşaklılar artık kendi takımıyla 2 haftada bir Uşakspor stadyumunda tüm hemşehrilerimle birlikte maçlarımızı izleyeceğiz. Bütün amacımız Uşak’ta ki vatandaşlarımıza futbol zevkini, ortamını kendi evimizde yaşatmak. Söz verdik, sözümüzü yerine getirdik” dedi.

Uşakspor'da gerçekleşen devir teslim törenin ardından, Uşakspor A.Ş.'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı "Necati Köksal" oldu. Uşak Belediyesinde gerçekleşen devir teslim töreninin ardından Uşakspor, Ural Aküzüm’den alınarak, tekrar Uşak Belediyesi bünyesine kazandırıldı.

İş insanı Necati Köksal ise Uşakspor A.Ş.’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

13 bin 500 lirayı aşan chip-para kazanma fırsatı: Son günler! 13 bin 500 lirayı aşan chip-para kazanma fırsatı: Son günler!

Muhabir: Ece Yıldırım