Uşak’ta faaliyet gösteren Deniz Group adına şirket Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karaer, Uşak Belediyesi’ne gönüllü olarak hibe ettiği 5 aracı Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’a teslim etti.

Teslim töreninde konuşan Başkan Yalım; “Benden önceki Uşak Belediyesi yönetimi tarafından afaki olarak kira bedeli ödenen 48 aracı vardı.

Uşak Belediyesi olarak birlikte çalıştığımız ve Uşak Belediyesi’ne hizmet veren işveren arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda belediyemizi yaklaşık 20 adet hizmet aracına kavuşturduk.

Bu araçlardan 5 adedi Deniz Group Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Karaer tarafından belediyemize teslim edildi. Bu 5 araç şu ana kadar belediyemize hibe edilen en çok araç sayısıdır.

Uşak Belediyemize yapılan bu kıymetli bağışlar bizleri fazlasıyla mutlu etti. Yaptığı bağışlardan dolayı Uşak halkı adına Deniz Group Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Karaer’e ve Deniz Group ailesine teşekkür ediyoruz. Kendileri daha önce de Öğretmenevi karşısına hayrına yeni bir aile sağlık merkezi binası yaptırmıştı.

Uşak'ı bu hafta nasıl bir hava bekliyor? Uşak'ı bu hafta nasıl bir hava bekliyor?

Bu araçlarla Uşak halkına daha kaliteli ve daha hızlı hizmet vereceğimize inanıyorum” dedi.

Denizgrup 2

Deniz Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karaer de; “Bizde Deniz Group Ailesi olarak Uşak’a hizmet etmek için büyük bir çaba gösteren Uşak Belediye Başkanı Sayın Özkan Yalım’a bu 5 aracı hediye etmekten büyük bir gurur ve şeref duyuyoruz.

Başkanımıza da tekrar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” şeklinde duygularını dile getirdi.

Muhabir: SALİH KILINÇ