Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu Murat Emir Aray, Muhammet Mustafa Yardımcı, Halil İbrahim Kınvan ve Ahmetcan Kılınç’a devretti. Küçük başkanlar, kentte yapılmasını istedikleri talimatları söyledi. 

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, koltuğunu devrettiği minik başkana, "Bugün 23 Nisan ve de önümüzdeki yıllarda muhakkak biz koltuğumuzu devredeceğiz ama bugün ittibarıyla Murat Emir, yakışıklı kardeşimize devrettik. Evet Murat Sayın Başkan, sen belediye başkanısın bugün ne yapacaksın? Nedir Planın?" diye sordu. 

Koltuğu devralan minik başkan Murat Emir Aray taleplerinden bahsetti. 

Minik başkan, "İlk çocuklara halısaha yapmak isterim. Küçük çocuklarımıza oyun parkları yapmak isterim. Ondan sonra ağaçlandırma yaparım. Market ve bakkal olmayan mahalleler var. Oralara market ve bakkal açarım. Sokak hayvanları için yem kabı alır, yol kenarlarına su mama koyarım. " dedi. 

Adıyaman’da gece yarısı  4.0 büyüklüğünde deprem.! Adıyaman’da gece yarısı  4.0 büyüklüğünde deprem.!

Minik başkanın taleplerini dinleyen Yalım, "Aferim. İşte bak gelecekteki başkan bütün kesimleri düşünüyor. Teşekkür ettik başkan." dedi.

Uşak Belediyesi 23 Nisan

Uşak Belediyesi’nin Başkanlık makam odasında gerçekleştirilen sembolik devir-teslim törenine; Murat Emir Aray, Muhammet Mustafa Yardımcı, Halil İbrahim Kınvan, Ahmetcan Kılınç ve aileleri katıldı. Başkan Yalım, çocuklarla ve aileleriyle tek tek tanışarak sohbet etti.

Sembolik devir teslim töreni, Başkan Yalım ile çocuklar ve aileleri arasındaki sıcak sohbetlerin ardından fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Muhabir: Ece Yıldırım