CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Soyer Yazgan, Metin’in kendisine aday adayı olmak istediğini söylediğini belirtti Yazgan, CHP’nin bir önceki Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın aday adaylığı hakkında kendisine ulaşan bir bilgi olmadığını da sözlerine ekledi.

You Tube’de yayınlanan bir programda konuşan CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Soyer Yazgan, “Sayın Prof. Dr. Barış Metin, TEMA İl Sorumlusu, çevreci olarak bilinen çalışkan bir isim olarak tanınmaktadır.

Kendisi bana bizzat böyle bir niyeti olduğunu ve CHP’den Uşak Belediye Başkan Aday adayı olmak istediğini iletti. Barış Bey gayri resmi olarak da siyasi çalışmalarına başladı.

Partimizi kurultaya odaklandığı için henüz aday adaylığı başvuruları ve belirleme yöntemleri hakkında herhangi bir çalışma açıklanmadığı için resmi bir süreç yok” dedi.

Bir önceki dönem CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın Uşak Belediye Başkan Aday adayı olup olmadığı konusunda sorulan soruyu da cevaplayan Yazgan, “Bu konuda bana kendisinden ve dolaylı yoldan ulaşan bir bilgi yok. Bende sizler gibi Özkan Bey’in aday adayı olacağını çevremizde konuşulanlardan duyuyorum” açıklamasında bulundu.

Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK