Geçtiğimiz haftalarda yapılan MHP Uşak İl Kongresinde İl Başkanı seçilen Ümit Arslan, kendisine “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştiren üst düzey konuklarını, parti il binasında ağırladı.

AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı ve Gençlik Kolları Başkanı İsmet Özkan, MHP Uşak İl Binasına giderek, yeni seçilen İl Başkanı Ümit Arslan, Uşak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Balta, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerini kutladı.

MHP ziyareti hakkında kısa bir değerlendirme yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, “MHP Uşak İl Başkanı seçilen Sayın Ümit Arslan ile yeni seçilen tüm MHP Uşak yöneticilerini ziyaret ettik ve hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Memleket ve vatan aşkıyla, birlikte çalışmaya, Uşak'ımızın ve Türkiye'mizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Rabbim muvaffak etsin dedi.

Yeni seçilen MHP Uşak İl Başkanı Ümit Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve konuklarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK