İlanda taliplilerin 23 Kasım 2023 günü saat 14:00’e kadar ihaleye katılma şartlarında belirtilen evrakları tamamlayıp DHMİ Uşak Havalimanı Müdürlüğü Evrak Birimine verebilecekleri belirtildi.

İşte Uşak Havalimanı Kiralama Şartları

- Uşak Havalimanında 380 m²’lik taşıyıcı sistemi hafif çelik konstrüksiyon modüler olarak bina yapılmak üzere 500 m²’lik arazi uçuş eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere ve ihtiyaç duyulması halinde kiracıya teslim edilen mahallin teslim edildiği şekliyle İdaremize iade edilmesi şartıyla KDV dahil 87.500.-TL/Ay (SeksenyedibinbeşyüzTürkLirası) muhammen kira bedeli üzerinden DHMİ Kira İhale Yönergesi doğrultusunda açık ihale usulü ile ihale edilecek, Pazarlama ve Ticaret Komisyonu Yönergesinin 17.2.4. maddesi kapsamında 31.12.2024 tarihine kadar sözleşme düzenlenerek kiraya verilecektir.

- Söz konusu mahalle ait sözleşme taslağı ve ihale şartnamesi DHMİ Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Ticaret Dairesi Başkanlığı veya Uşak Havalimanı Müdürlüğünden KDV dâhil 250.-TL (İkiyüzelliTL) karşılığında temin edilebilir. 3. İhaleye katılmak isteyenler 125.000.-TL (YüzyirmibeşbinTL) geçici teminat vereceklerdir.

-Kiralanacak mahalle talip olanlar 23/11/2023 günü saat 14:00’e kadar ihaleye katılma şartlarında belirtilen evrakları tamamlayıp DHMİ Uşak Havalimanı Müdürlüğü Evrak Birimine vereceklerdir. Belirtilen tarih ve saatten sonra yapılacak başvurular ile posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

- İstenen belgeleri eksik, yanlış veya zamanında getirmeyenlerin müracaatları yapılmamış sayılacaktır.

Narin için ismini değiştirdi Narin için ismini değiştirdi

- Söz konusu mahalle ile ilgili olarak daha önce İdaremize verilen dilekçeler geçersizdir.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK