Uşak İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından planlanan Gençliğe Değer ara dönem kampını gerçekleştirdi. Kamp, Fatih Gençlik Merkezi'nde 3 gün boyunca devam etti.

Kampın programı kapsamında maneviyat istasyonu derslerine ağırlık verildi. "Allah'a İman, Peygamber Efendimizin Ahlakı, Adab-ı Muaşeret Kuralları, Namazın Önemi ve Değerler Eğitimi" konuları öğrencilerle paylaşıldı. Ayrıca, günümüzün önemli sorunlarından biri olan İsrail zulmü ve Filistin tarihi konulu belgesel izlenerek öğrencilerin bilinçlenmesi sağlandı.

5 bin TL ödül için 1 buçuk metrelik döneri yedi 5 bin TL ödül için 1 buçuk metrelik döneri yedi

Uşak Müftülüğü 2

Kamp süresince öğrencilerle izcilik ve sokak oyunları, Kayağıl Termal Yüzme Havuzu gezisi gibi etkinlikler düzenlendi. Kampın kapanış programında İl Müftü Vekili Sayın Yusuf SAVURAN, öğrencilerle bir araya gelerek Allah sevgisi üzerine konuştu ve kampa katılan öğrencilere teşekkür etti.

Uşak İl Müftülüğü, Uşak Belediyesi, Fatih Kuran Kursu ve Manevi Danışmanlar başta olmak üzere kampın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Geleceğin teminatı olan gençlerin kendilerine verilen değerin farkında olmalarını Rabbimizden niyaz edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ