Uşak İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), 20 Ocak’ta yapılacak olan13. Dönem Olağan Genel Kurulu için hazırlıklara başladı.

Genel kurulda aynı zamanda; Oda Yönetim kurulu Başkanı ve üyelikleri seçimi de yapılacak. Şu ana kadar mevcut Başkan Ümit Alp dışında adaylık talebinde bulunan inşaat mühendisinin ortaya çıkmadığı öğrenildi.

Uşak İMO, oy kullanmaya haiz 584 üyesi ile 13. Dönem Genel Olağan Kuruluna hazırlanıyor. Uşak İMO tarafından çıkılan ilana göre; genel kurul, 20 Ocak Cumartesi günü, Küçükçarşı’da bulunan Uşak İMO binasında saat 10.00’da başlayacak.

Uşak üniversitesi'nden şenlikli açılış Uşak üniversitesi'nden şenlikli açılış

İlanda seçimlerin de yine aynı yerde 21 Ocak Pazar günü yapılacağı, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 10 ve 11 Şubat tarihlerinde çoğunluk aranmadan yapılacağı belirtildi.

Duayen Başkan Ümit Alp’in 3. Dönemi olacak

Uşak İMO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini halen yürüten 30 yılı aşkın zamandır Uşak’ta İnşaat Mühendisliği görevini yürüten Ümit Alp, 3. Dönem başkanlığı için hazırlanıyor.

Uşak’ta yaptığı önerilerle ve özellikle Murat Dağı ve Küçükler Barajı çevresinde nikel aranması konusunda verdiği çevre mücadelesi ile tanınan Duayen Başkan Alp, https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesine yaptığı özel açıklamada; “Uşak İnşaat Mühendisleri Odası’nda kimin başkan olduğunun hiçbir önemi yok. Bizim genel kurullarımız tam bir demokrasi şölenidir. Genellikle seçim öncesi demokratik bir şekilde konsensüsü sağlayarak seçimlere gideriz.

Odamız üyelerimizin hepsinin yüreği Uşak için çarpmaktadır. Biz, kendi menfaatimiz için değil, daha iyi, daha güvenilir ve daha güzel bir Uşak hayalimizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz.

Genel kurulumuz odamıza ve Uşak’a hayırlı olsun” dedi.

Imo Seçim

Kaynak: (SALİH KILINÇ / HABER)