Uşak İl Jandarma Komutanlığı HAYDİ Timi, günün anlam ve önemine, sokak hayvanlarını besleyerek vurgu yaptı. Ayrıca HAYDİ Timleri okulları dolaşarak öğrencilere çeşitli hediyeler verdi ve onlara izlettiği çizgi filmlerle hayvan sevgisi aşılamaya çalıştı.

Haydii (6)

Konuyla ilgili Uşak Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada; “Uşak İl Jandarma Komutanlığı HAYDİ Timi ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın katılımıyla 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününü kutladık.

Uşak’ta havalar üşütecek kadar soğuyor Uşak’ta havalar üşütecek kadar soğuyor

Haydii (2)

Jandarma sorumluluk bölgesinde HAYDİ Timi, Banaz ve Karahallı İlçe J.K.’lığı personelleri ile birlikte 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında sokak hayvanları besleme faaliyeti icra edilerek vatandaşlarımıza HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı. Okul ziyaretleri kapsamında öğrencilerimize çevre ve hayvan sevgisi kazandırmak için hediyeler dağıtılarak Tim Jandarma çizgi filmi izletildi. Uşak Valisi Sayın Dr. Naci AKTAŞ Karahallı ilçesi Clandras piknik ve mesire alanında sokak hayvanlarını besleme faaliyetinde çalışmaları yerinde inceledi, faaliyetler hakkında bilgi aldı” bilgisi verildi.

Haydii (3)

Haydii (5)

Haydii (7)

Muhabir: SALİH KILINÇ