Uşak’a atanalı kısa bir süre olan Uşak Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, okulları tek tek dolaşarak sorunları yerinde inceleyerek çözümler bulmaya çalışıyor.

Yücel’in son Durağı Uşak Merkez İlçeye bağlı Mesudiye Köyü İlkokulu oldu. Burada öğrencilerle müzik dinleyip el işlerine yardımcı olan Müdür Yücel, öğretmenlerle de okulu sorunlarını görüştü ve onların derdini dinledi.

Mem (2)

Ziyaretle ilgili Uşak Milli Eğiitm Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Millî Eğitim Müdürümüz Halil Yücel, köy okullarını ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Mem (4)

Karacahisar İlk ve Ortaokulu ile Mesudiye İlkokulunda çocuklarımızın dersliklerine misafir olan İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Halil Yücel, öğrencilerimizin sınıf içi etkinliklerine de eşlik etti.

Eğitimin şekillenmesinde en güçlü kılavuzumuz olan öğretmenlerimizle de öğretmenler odasında bir araya gelerek sohbet etti.

Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi

Misafirperverlikleri için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, sağlıklı ve hayırlı bir dönem geçirmelerini dileriz” denildi.

Mem (1)

Editör: Seher ZEYBEK