CHP Uşak Milletvekili Akli Karoba’nın değerlendirmesine karşı çıkan AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul, Karaoba’yı siyaseti kör dövüşüne döndürmek ve sokak kavgası yapmak istemekle suçladı.

Tugrull

Tuğrul, “Bugün Ali Karaoba vekilimizin bir paylaşımını hayretle ve üzülerek okudum. Ali Karaoba vekilim siyaseti kör dövüşüne döndürmek isteyebilir, sokak kavgası da yapmak isteyebilir. Biz kavga için değil şehrimize hizmet etmek için çalışıyoruz.  Dün atılan imzalar futbolseverlerimize hizmet için atıldı. Yeni stadyumun yapım işi de Allah’ın izniyle yakın bir gelecekte başlayacak ve orada oynanacak ilk müsabakaya Ali Karaoba vekilimizi biz davet edeceğiz.

Malatya'daki depremden sonra okullar tatil edildi Malatya'daki depremden sonra okullar tatil edildi

Hülasa biz yaparız siz konuşursunuz. Hizmet bizim şov sizin işiniz” paylaşımında bulundu.

Fhrttn (1)

NE OLMUŞTU?

Önceki gün, Uşak Valisi Dr. Naci Aktaş, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, Uşak Bir eylül Stadı’na giderek Uşak Bir Eylül Stadyumu Bakım Onarım İhalesi Sözleşmesinin protokol imza törenine katılmıştı.

Ali Karaoba (2)

CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba da yaptığı açıklamada; “Sizce bu fotoğrafta eksik ve yanlış olan nedir?

Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı. Yani devletin kurumuyla, halkın vergisiyle Uşak'ta siyasi şov yapılıyor.

Şehrin Vekili ve Belediye Başkanı'nın haberi yokken bu tür bir girişim ancak siyasi bir şovdur ve Uşak halkını yok saymaktır. Biz Devletimizin Uşak için yaptığı yararlı tüm projeleri destekledik, destekleriz. Ancak; bu fotoğrafla amaçlanan nedir? Yıllardır sözünü verdiğiniz yeni stadyumu ertelemek mi, halkın parasıyla siyasi rant elde etmek mi?” diyerek tepki göstermişti.

Muhabir: SALİH KILINÇ